Flytt och problem..

Ja, då har vi äntligen flyttat. Vi har haft massor att göra och det tog ett bra tag innan vi kunde få Internet eftersom det av nån j*la anledning inte finns bredband här och vi inte har någon hemtelefon så blir det problem. Vi har ju nämligen en stationär dator och med det nya mobila internet vi provar i två veckor fungerar det inte så bra. Det fungerar verkligen skitdåligt rent ut sagt.. Jag blir så trött!!

Och när vi flyttatde in så var det inte städat när vi kom hit. Det var slipdamm överallt efter omtapetseringen, skitigt på diskbänkar och någon hade flitigt använt vår toalett och inte städat efter sig *blä* Detta skulle vi tydligen städa själva. Vilket inte stämmer. Och när vi ska prata om ersättning är personen i fråga aldrig anträffbar!! Detta gör mig tokig!!

Så det var väl allmänt jobbig flytt, som inte flöt vidare bra. Men tillslut så har vi ända fått i ordning det mesta och kommer nog trivas ganska bra här.

Sen är det andra jobbiga saker som extra el, från vinterns chockpriser och extra csn som kommer ställa till med ekonomin denna månad.. *suck* Känner mig allmänt negativ och snurrig idag även om det är fredag och det betyder mys med mina käraste och kanske även ett glas vin och en bra film.

Men men, allt ordnar sig alltid!


Alicia är som en virvelvind. Kryper supersnabbt, ställer sig upp, går runt möbler och klättrar på ALLT! Det kan inte ligga någonting framme för då når hon det. Skruttunge! Så det går framåt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och lugna ner mig lite. Men innan dess, bajsblöja ska bytas. Yummy. Haha.
Ciao

RSS 2.0