Vår?

Idag har jag jobbat hela dagen och det enda jag kunnat tänka på är flytt och hur vi någonsin ska klara av den. Men men det löser väl sig. Så, som sagt så flyttar vi i veckan och det finns inte så mycket tid över till annat, som att blogga till exempel.

På eftermiddagen idag kändes det verkligen som vår, den mesta snön är borta och solen sken. Hög mysfaktor.

Nu ska jag kura upp i soffan och kolla på Brüno och äta kladdkaka med älsklingen.
Fan Färjestad får nog stryk idag =(

Ciaoo

Mysdag..

Imorse var vi iväg till Folktandvården där de pratade lite om när, och hur osv man ska borsta barnens tänder. Det var väl bra, även om man inte direkt lärde sig massa nytt. Efter det tog vi en promenad till Media Markt och Toys r us, som hade premiär i stan idag. Och det var såklart överjävligt mycket folk på Media Markt. Fy fan för att ställa sig i dom köerna. Vi tog ett varv inne på stället och gick sedan tillbaka ut igen. En tant tyckte det var "helt förjävligt att ens försöka ta med sig ett barn in hit" vilket hon högt och tydligt sa så man skulle höra. Kärring! Ska ho´ säga som drar med sig en jävla rullator in och tror att det ska gå superbra. *arrrgh*

Sen blev de som sagt Toys R Us och Lillfisen fick en lastbil och en heliumballong så var hon nöjd hela dagen. IKEA lockade sen, ville titta på lite saker att inhandla efter flytten. Finns ju en del saker vi skulle "behöva". Vi klarar oss med all säkerhet utan dem, men det skulle underlätta en hel del. Så skulle man kunna säga :)

Nej men en del saker till Alicias rum vill vi köpa iaf. Vi köpte i veckan en begagnad byrå av en kille några trappuppgångar bort, som vi ska måla vit och göra fin. Men sen är det väl lite förvaring och en hylla som vi vill köpa. Vi käkade där som vanligt och bara kollade runt. Alicia var superglad över att vara där, som alltid. Vi handlade bara för 79 kr, något slags rekord! Sen blev de Coop och bussen hem. Trötta som satan glodde vi klart på City Island, en film med Andy Garcia som jag kan rekommendera. Den var mysig, rolig och knasig med en gnutta tragik. Se den!

Vi har såklart också ätit våfflor nu på kvällen.

Nu blir det till att gosa upp sig i soffan och snart sova.
Ciao.

Senaste..

Oj oj oj, vilket litet energiknippe vi har. Alicia är aldrig still, inte ens när hon ska äta, det är full rulle hela tiden. Just nu ligger hon på golvet och dansar till Daft Punk - Technologic som hon älskar från reklamen. Vi har varit på Återbruket i morse och letat byrå till Alicias blivande rum, fanns ingen som som vi ville ha dock, men vi köpte ett Rappakalja för 30 spänn. Schysta puckar. Sen blev det promenix för mig ner till stan och jag köpte en söt pikétröja till Busan och tre par skor åt mig :) Och så blev det lunch på Panini med Carro, och oj vad magen har växt! Myyys! Saknar faktiskt bebis i magen, det var ju supermys oftast. Alla tittade på Alicia eftersom hon skrattade, pratade och hade sig. Inte still och tyst en sekund, det gör ju inget bara hon inte gallskriker, krånglar och har sig. Vilket hon aldrig gör ute bland folk iofs.



Gullunge

Jag har inte haft någon ork och tid till bloggning, som vanligt, så det har ju hänt lite de senaste dagarna. Alicia har blivit hela 8 månader *stora tjejen* Vi var också på BVC på 8 månadersdagen så här såg det ut denna gång:

Vikt: 7240 g
Längd: 66,5 cm
Huvudomfång: 44,5 cm


Min älskling har fyllt hela 25 år! Det blev inget "kalas" här bland alla flyttkartonger utan jag tog med honom på en liten tur till Stockholm i stället. Vi var först på Hard Rock Café och drack öl och åt lunch, sen blev det promenad till SF Sergel och vi såg Green Zone. Blir ju inte så att vi går på bio så ofta numera, så det var mysigt.. Sen blev det middag på Jensens Böfhus och sen hemfärd. Alicia vaknade såklart när hon hörde våra röster, så hon fick komma upp och mysa lite och se slutet på Melodifestivalen. En riktig mysdag! <3

Min egna Jack Sparrow ;)

Jag har även varit på bio med Sofie, vi såg Alice in Wonderland. Tagit en snabbisfika på Gränby med min soon-to-be granne Kela. Långfika med tjejerna hos Malin. Haft Lizette och Jossan (och Nalle) på besök. Varit på mammafika med Elin och Sabine och deras småttingar Kasper och Wilma. Har jobbat, handlat lite nya kläder till Alicia så hon blir vårsnygg och även betat av en sushilunch med Malin och Jessica. Ikväll blir det parmiddag med Jessica, Gabriel, Beatrice och Andreas, great. Det är lite vad jag har gjort i korta drag :)

Haha, och nu sitter Lillan och "rådiggar" till Slipknot - Sic. Hon är rolig hon!

Nu ska vi ta oss till tvättstugan en sväng!
Ciao

Småbarn och TV-tittande?

Ett litet snabbt inlägg såhär. Alicia sitter i vardagsrummet nu och tittar på Bolibompa och älskar det! Hon skrattar, pratar och klappar händerna och ena minuten är det så spännande och bra att hon sitter helt blixtstilla och bara tittar. Jäkla sötkorv!

Henrik hade sett häromdagen någon forskning eller liknande att det inte var skadligt utan att det tvärtom var bra till viss del och att de lär sig saker.

Alicia får titta en liten stund på morgonen och en stund på kvällen på Barnkanalen. Man ser också att hon känner igen vissa vinjetter och Bolibompavinjetten älskar hon!

Så min fråga är nu, hur gör ni med TV-tittande och era barn? Tror ni det är bra eller dåligt för dem? Vore kul att höra lite vad ni andra tycker!

Nu ska vi mysa jag och lillskrutten! <3

Det går framåt..

Sitter och käkar lite kassler, bulgur och avocado, Prinsessan sover gott och Henrik är till en polare. Skönt att få lite ensamtid ibland, även om det är viktiga och nödvändiga saker man oftast måste göra då. Men hur som helst schyst.

Har ju inte skrivit på ett tag och det beror dels på att jag jobbar men också att man har Lillbus, blogg.se har krånglat, driftstörningar så vårt Internet låg nere i några dagar och att man har en sambo som behöver datorn i jobbet. Då blir det inte mycket tid över för mig :)

Så vad händer annars då? Jag håller på att packa det mesta som vi inte behöver innan flytten, så vi bor i rent kaos kan man säga. Saker överallt. Flyttkartonger och leksaker utspridda lite varstans. Man får väl stå ut i 3 veckor till.. Jag misstänker en ev inflammation i handleden, i högra såklart, har gått i en vecka nu med ont som strålar ut i hela armen. Not good, speciellt inte när man jobbar vid datorn och bär runt på en 7 kilos (ca) bebis! Och igår fick jag en glasskärva i handleden (samma handled!!!) som gick in hyfsat djupt.. 1½mm till höger och den hade gjort definitivt större skada. Så tur i oturen kanske?!

Alicia kan man inte lämna i 2 sekunder då hon nu "krålkryper" sig fram och är precis överallt. Idag hittade hon en liten bladspenatbit i köket från salladen igår, och den tyckte hon var supergod och ville inte alls att mamma skulle ta den ur munnen plus att hon hittar små smulor i mattan som direkt åker in i munnen. Så det är stenkoll hela tiden och dammsuga ofta som gäller.. Annars så har hon fått två tänder nere, en som har kommit upp litegrann och som är supervass och en som måste poppat upp häromdagen. Små söta bissingar. Men inget gnäll, feber, dregel eller svårt att sova har vi märkt. Så inget utöver det vanliga, vilket är jätteskönt. Idag hade hon leverpastejpremiär på smörgåsen. Hon har ju ätit smörgås ett tag men med smör på, men leverpastej var en hit! Hon får sitta och äta små smörgåsbitar själv och är superduktig!

I helgen fyller Henriks farmor, så då blir det kalas och nästa vecka fyller Älsklingen år så då har jag hittat på en liten överraskning åt honom *myys*


Nu ska jag ta det lite lugnt en liten stund innan Mini vaknar!
Ciao.

(inga bilder idag då blogg.se inte vill samarbeta med mig)

RSS 2.0