Tävling







"Jag är med och tävlar om TRE stycken valfria vinter
åkpåsar från The Buppa BrandMuppsan´s blogg"

Gör det du också! Tävla här!

Tävlingar

Jag tävlar om en One Piece hos Modegrabben Tävla du också. Tävla här!



Jag skulle vilja ha den rosa.




Sjuk

Jag är sjuk. Ont i halsen, snorig, huvudvärk och känner mig allmänt sjuk. Riktigt hungrig är jag också men jag väntar på att älskling ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans. Jag har lämnat Alicia på förskolan i regnet. Första gången det regnar ordentligt när de är ute. Hon är så duktig, inget gnäll eller något när man lämnar henne, hon tycker bara att det är skoj att gå och leka med de andra barnen.

Så vad har vi haft för oss? Hm veckorna bara rusar förbi och man glömmer bort allt man gör.. Men jag och Alicia har bl a varit med Caroline och Alice till både Pumpens och Heidenstams öppna förskola. Alicia är ju inte på dagis på måndagar så då passar vi på att umgås lite. Vi hade även kräftskiva med denna familj som jag sent kommer glömma. Så himla gott och vad mätt man blev! Jag stod halva dagen och gjorde Västerbottenpaj, aioli, Kantarellpaj, hemmagjorda baguetter och en chokladmoussetårta. Mumma! Alicia hade lite tandsprickning den kvällen och var allmänt hängig och febrig och helt plötsligt från ingenstans kom världens spya! På hela sig själv och hela Henke (det är bara Henke som fått spya på sig i denna mängd, stackarn). Så Henke fick låna lite kläder av Kalle och Alicia fick sig ett bad.
I söndags var Alicias farmor med familj på middag, som tack för alla saker hon får hela tiden. Det bjöds på Västerbottenpaj med gräddfil, rom, rödlök och aioli och även tacopaj med tillbehör och sallad. Vi fick även denna gång en hel del saker till Alicia. Vad sägs om en hel Ikeapåse med barnböcker? Vi behöver nog inte köpa en ända bok till.. Och även en hel låda med Duplolego som Alicia fått upp ögonen för när vi varit på Polarn och pyret t ex. Hon fick också en leksakstelefon som spelar olika ringsignaler, den bar hon med sig hela kvällen, sötnöten.

Annars har vi kollat en hel del film och serier de närmsta veckorna som Date Night, Clash of the Titans, Drag me to Hell, Greenberg, Paranormal Activity, I Love You Phillip Morris, Snatch, The Book of Eli, The Last House on the Left, Youth in Revolt, Robin Hood, The Killer Inside Me, Moon, Wall Street, Iron Man 2 och en massa Grey´s Anatomy, Gumball 3000, True Blood, Arga Snickaren, Idol och Lite Sällskap. Haha vaddå filmfantaster?

När jag lämnade Alicia på dagis idag också så hade jag mina sneakers på mig och märkte efter ett litet tag vilken dum idé det var, fötterna var dyngsura när jag kom hem. Så då kom jag på vad mycket saker jag behöver köpa.
T ex gummistövlar, regnställ, vinterjacka och rejäla vinterskor till mig. Och till Alicia behver vi köpa täckbyxor, vinteroverall till dagis, lite mjukisbyxor, nåt par mera raggsockor och allväderstövlar/vinterskor. Och då har jag hittat superfina täckbyxor på hm.

Och även en fin overall där som är beige i grunden med vita och turkosa rutor och turkosa detaljer. Bilden gick dock inte att få ner..Men jag tror det blir bra åt henne. Jacka har vi ju redan köpt inför vintern.. Men det är helt otroligt vad mycket utgifter det blir hela tiden! Vart tar alla pengar vägen liksom?! Haha.

Söta, nybadade och skrynkliga fötter <3



Nu ska jag väcka mannen för nu är jag hungrig! Film/serie på det också.

RSS 2.0