Bra helg

Helgen bestod av fredagsmystacos och i lördags blev det städ och sen kom farmor med massa presenter! Skönhetsprodukter till mig, en stol vi önskat oss som tidig julklapp till Alicia, prinsessklänning och drakkostym till ungarna, kläder till Liam och presentkort på IKEA. Tack så mycket! Farmor och Daniel var barnvakt åt busarna så jag och Henke var iväg och lyxade i oss en trerätters på Kött, kök och bar. Skagen, oxe och choklad, vad mer kan man begära?! MUMS! Och sen bio, Ted. Hur härliga ungarna än är så är sån här på-tu-man-hand-tid mycket värt för oss!
 
Igår var några tjejer och barn här på födelsedagsfikamys. Fick så fina presenter också! Tack alla för ni kom och firade och förgyllde min dag! Puss på er!
 
Idag har jag packat lite inför kommande flytt till Innerstaden. Wiihoo! Adressändrat också!
 
 
 
Nu är det dags att göra oss i ordning, hämta Alicia och ta en promenad till Fyrishov och Bamsegympa.

Önskelistor från barnen

 
Alicias önskelista

Alicia har det mesta i leksaksväg. Hon behöver inga böcker eller gosedjur. Skulle eventuellt behöva lite kläder till våren (har strl 92 nu så i vår 98), men hon har det mesta tror jag!
 
Alicia vill ha nya coola t-shirts med tryck! Spindelmannen, Bilar, Hello Kitty, monster osv.
Och några mysbyxor behöver hon.
 
Alicia gillar musik och skulle vilja ha lite cd-skivor.
 
 
Dom här är nog poppis, eller en bränd skiva med lite låtar:
Queen - We Will Rock You
 Panetoz - Dansa pausa, Psy - Gangnam Style
Loreen - Euphoria, Danny Saucedo  - Amazing
Eric Saade - Popular, Eric Saade - Hotter Than Fire
Lady Gaga - Born This Way, Sean Banan - Händer i luft
Eric Saade - Manboy, The Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Alina Devecerski - Flytta på dig, Swedish House Mafia - Greyhound
Danny Saucedo - In the Club, Sean Banan - Sean Den Förste Banan
 
 
 
 
IKEA minikök
Det här är något som skulle vara roligt för henne att få, och självklart lite tillbehör också, allt från IKEA.
(Presentkort fungerar också)
 
 
Något som inte är så roligt att få för Alicia, men det är något hon behöver just nu, att sitta vid matbordet på en vuxenstol funkar inte optimalt. Ingolf från IKEA eller liknande kommer passa bra i nya lägenheten :)
 
Alicias nya rum kommer gå i färgerna vit och ljusrosa och det finns massa fint vi vill köpa till rummet på både Miqmaq på Gränby och Lilla Enja på Drottninggatan om man hellre vill köpa presentkort där!
 
 
 
 
Liams önskelista
 
Liam växer så det knakar och behöver bl a kläder. Han har storlek 74/80 just nu och önskar sig strl 86. Eller presentkort funkar också bra!
Här är lite kläder som Liam (mamma) tycker är fina! Stjärnor är fint till allt!!
 
H&M
 
 
Lindex/Kappahl
 

 
 
Massa fina saker vill vi fylla hans nya rum med också såklart!
Liams rum kommer gå i färgerna mörkblått och vitt, det finns massa fint vi vill köpa till rummet på både Miqmaq på Gränby och Lilla Enja på Drottninggatan om man hellre vill köpa presentkort där!
Här är några förslag på vad som vore fint i rummet:
 
Chilli
 

 
 
Kids Concept (Lilla Enja/Miqmaq)
 
 
 

Några leksaker fungerar till Liam, så som aktivitetssaker som blinkar/låter, träleksaker osv. Men vi har en del om man säger så ;)
 
 

2 år sedan...

Nästan 2 år sedan jag skrev något här, helt otroligt! Tänkte att jag skulle börja skriva lite smått igen. Finns ju en del familj och vänner som trots allt inte har Facebook och Instagram, som inte hänger med i utvecklingen med barnen lika mycket osv. Så jag är tillbaka, på prov iaf! 
 
Jag (läs Henke) kommer fixa lite med utformningen på bloggen, men tills dess får ni stå ut med gamla bilder ;)
 
På två år händer ganska mycket. Alicia är nu en stor tjej i liten kropp, säger massa smarta saker, duktig på det mesta, kommer på/säger nya härliga saker varje dag. Hon är duktig på att ge komplimanger och gör det ofta. Ett litet bustroll har hon blivit vår älskade tjej!
 
 
 
 
Sen har vi lille Liam. Busungen som tog oss med storm. Otroligt charmig och härlig, alltid glad liten kille som är 10 månader på måndag. Tänk vad fort det går, var inte länge sen han låg på min mage för första gången och snart är han ett år!!
 
 
 
 
Idag var vi på BVC med Liam och han vägde 8940 g och mätte 73 cm, stora fina killen! :)
 
Nu ska jag kolla lite Parenthood och lägga Liam på en liten nap, dock busar dom som aldrig förr så vi får väl se om han har tid att sova ;)

RSS 2.0