Internetkrångel

Vi har för närvarande inget Internet hemma eftersom det inte finns bredband och att beställa via telejacket tar flera veckor och det mobila Internet fungerade så jäkla dåligt. Så det blir inte att jag kommer blogga på ett tag till. Ganska frustrerande faktiskt.


Ekonomin är i botten den här månaden också och det gör ju inte saken bättre direkt. Vasakronan är skit eftersom vi bara fick 742 kr i hyressänkning för att det var skitigt och äckligt i lägenheten när vi flyttade in, jag tycker inte att det är tillräckligt, men det är väl svårt att säga vad som borde vara rimligt? Men inte så där lite iaf tycker jag. Så jag vill bara att den här månaden ska gå fort..

Fy vad neggo jag låter, men det är lite så jag känner när inget går vägen..

Alicia, min lilla sötkorv, är som en virvelvind. Hon klättrar på allt, står upp nästan hela tiden, släpper det hon håller i och står en kort liten stund innan hon sätter sig på rumpan. Så himla duktig tjej! På tisdag är hon 10 månader och ska med pappa till BVC. Ska bli roligt att se om hon växt något sen senast.

Valborg har varit och min bror, syster med respektive och hund har varit här och hälsat på. Det blev ganska lugnt faktiskt då man brukar vara lite sliten emot kvällningen. Vi hade champagnefrukost hos oss och bjöd på pannkakor, de kom ganska många och solen stekte på ordentligt. Sen gick vi ner mot Ekonomikumparken och Alicias farmor kom och hämtade bustrollet. På kvällen blev det grillning hos Jessie och Gabbe. En trevlig dag helt enkelt. Men det blir ju inte lika mycket fylla som tidigare, det är inte speciellt roligt längre. Plus att jag inte kan dricka på samma sätt som förut, vilket är ganska förståligt.


Vi har också varit iväg på dagskryssning. Lilla familjen och även Alicias farbror Martin var med. Vi käkade buffé till förbannelse. 15 tallrikar hämtades från vårt bord, på 3 pers! Haha, galet mätta. Så blev det att köpa lite öl. Ganska mysigt men också lite långtråkigt när man inte partajar :P

I början på juni ska jag och två nya tjejer åka på jobbresa till Helsingfors och Åbo. Jag missade min resa när jag började på Viking eftersom jag hade tenta. Så nu blir den äntligen av, jag som inte varit i Helsingfors någon gång, så det ska bli spännande och roligt! 

I morgon ska vi nog åka ut och kolla på när kossorna ska springa ut i hagen för våren. En mysig familjeaktivitet.

Ciao.


RSS 2.0