Fullt upp..

Igår fyllde vår lilla prinsessa 1 år, tänk vad tiden har gått fort! Hann inte blogga då eftersom det var fullt upp hela dagen.. Jag var uppe vid 6-tiden och bakade i värmen och sen fylldes hela lgh med släkt och vänner. Tur att vi valde en av de varmaste dagarna på året :P Gick knappt att sitta varken ute eller inne och alla var allmänt slöa. Annars var det lyckat och mini var superglad över allt folk och nya leksaker och över alla ballonger. Självklart springer man runt som men skållad ekorre och kokar nytt kaffe, plockar upp mer kakor, kollar så allt finns framme osv.. Fick knappt ro att sitta ner och fika själv. Men men så blir det. Tack alla som var här och förgyllde dagen! Bilder kommer senare.

Det var inte länge sen som den bästa av dem alla bara var en liten skrutt..


...och nu är hon ingen bebis längre utan ett barn med en egen personligehet och vilja.






Mamma och pappa älskar dig! <3


Efter kalaset fick vi vila lite innan vi sedan gav oss iväg till Fjällnora för att grilla och bada. Sen blev det att se på VM-finalen. En bra dag helt enkelt.

Mina bröder är kvar i några dagar så när lillbus har vaknat ska vi dra oss ner till stadsparken och äta lunch och lite överblivet fika från igår *mys*

Nu ska jag packa picnickorgen!
Ciao.

Obs! Har fortfarande problem med att lägga upp nya bilder så det fick bli lite äldre bilder på Busan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0