Fullt upp!

Det är alltid mycket att göra såhär innan jul och speciellt nu när Liam fyller den 22a.. Till helgen ska vi ha kalas för honom, Linnea kommer hit och hjälper mig att baka på fredag, får lite tacos o vin som tack ;) På lördag blir det kalas med kompisar och deras barn och på söndag kommer Henriks sida av släkten. Och inte nog med det så kommer Carro och Kalle med barnen på middag på lördag, skoj! Fullt upp helt enkelt!
 
 
Nu har vi kommit i ordning lite i nya lyan, men usch vilken tid det tar! Hur mycket saker kan man ha egentligen?! Vill bara rensa bort allt! Hade ju inte varit så poppis kanske.. Men vi trivs, det gör vi verkligen! Bor ett stenkast från Fyrisån och stan. Det jobbiga som gör mig helt loco snart är dagis, 1h t o r (mer nu med massa snö och bussförseningar), 2 ggr om dagen. Blaaj! Men men, det går iaf, vi trivs ju med den förskolan. Och i januari börjar Liam där också!
 
 
Liam har nu 8st tänder, går gör han när han har lust (men det går fortfarande snabbare att krypa så han kör nog på det ett tag till), och är allmänt busig. Lyssnar inte ett dugg på mammas "ajaj" ibland. Och han sjunger Euphoria (eller öh öh öh på up up up-delen), han älskar låten :) Charmig, glad och säger alltid heeej med ett stort leende till folk han möter, speciellt på bussen. Han kan säga mamma, pappa, ampa (lampa), hej, titta, titta där, nej, aj aj, sen kallar han Alicia amma. Äter allt man ger honom, och dansar ofta.
 
 
Idag har jag båda hemma och vi ska baka lite lussebullar och skicka Alicias nappar till tomten. Hon har väntat länge på att få skicka i väg dom, så nu är det dags! :) Frukost nu när barnen kollar på Alvin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0